Wat doen we?

VDB Tuin en Bouw is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinonderhoud, omgevingswerken, opritten, afsluitingen, grond- en metselwerken voor particulieren, architecten, bedrijven. Ook voor bouwwerken ben je bij VDB Tuin en Bouw bij het juiste adres. Van concept tot en met de oplevering nemen we onze volle verantwoordelijkheid.

Tuinen & omgeving

We spenderen alsmaar meer tijd buiten en creëren één of meerdere plekjes waar het aangenaam vertoeven is: gezellig tafelen op het terras, spelen met de (klein)kinderen op het gras, tuinieren in de moestuin en een dutje doen in de schaduw van de bomen. De aanleg van je tuin sluit dus best aan op alle functies die je er zelf aan wilt geven. Tuinaanleg dient te gebeuren naar je eigen smaak, je eigen budget en met kennis van zaken.

Met passie voor ons vak gidsen we jou door het hele traject: geen enkele vraag blijft onbeantwoord. Wij nemen dan ook onze tijd om voldoende lang bij elke stap stil te staan, van het tuinontwerp tot de uiteindelijke tuinaanleg. Want uiteindelijk is het de bedoeling om jouw droomtuin te realiseren, in harmonie met de omgeving en netjes uitgevoerd tot in de details.

Je kan op ons vertrouwen voor een complete tuinaanleg: van de grondwerken en verharding tot het aanleggen van je nieuwe gazon. En de bijhorende bloemen, struiken, grassen en bomen maken het plaatje compleet en creëren de rust en privacy die je zoekt.

Bouw & renovatie